AANKONDIGING: Nieuwe start op deze blog!

Vanaf 2014 postte ik af en toe een blogpost op deze blog. Wanneer precies, dat was nooit echt duidelijk voor jullie. Dat moest anders!

Bij deze: IEDERE WOENSDAG OM 08.00 UUR KOMT ER EEN NIEUWE BLOGPOST ONLINE. De ene keer zal dit een geschreven recept zijn, de andere keer een persoonlijke of informatieve post. En IEDERE MAANDAG OM 08.00 VIND JE HIER EEN NIEUWE VIDEO! Ook dit kan gaan om een recept, een informatieve video of bijvoorbeeld een vlog.

Ik ben, terwijl ik dit schrijf, hoogzwanger en wij verwachten ieder moment onze zoon. Allemaal erg spannend en dat betekent ook dat ik meer vooruit zal moeten gaan werken en beter zal moeten gaan plannen. Geen enkel probleem (denk ik ;))! Maar ook betekent het, dat ik zelf ook weer zal gaan afvallen om de zwangerschapskilo’s er af te krijgen. Dit zal ik ook op deze blog bij gaan houden.

Ik heb heel veel recepten en oude blogposts verwijderd. Deze komen langzaam allemaal weer terug maar beter en mooier! Bijvoorbeeld in video vorm of met betere foto’s. Check iedere maandag EN woensdag dus even deze blog en leef samen met mij een gezonder en gelukkiger leven :)!

Leefse!

Renske
Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle verplichte velden zijn gemarkeerd

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.