Geen tijd meer…?

Ja, jullie zullen wel denken. Op maandag komt toch altijd een video en op woensdag een blog post? Tja, dat klopt maar de afgelopen drie weken had ik even wat anders aan mijn hoofd… 19 mei ben ik namelijk bevallen van een prachtig jongetje! Kleine Sem! En hij slokt op dit moment zoveel energie op dat ik geen tijd heb voor video’s. Ja, de clich├ęs zijn waar als je een kindje krijgt… even geen tijd meer voor jezelf en ook is er maar 1 ding belangrijk: je kindje!

Maar geen zorgen, hoor. Natuurlijk kom ik terug met video’s en posts. Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof en daar geniet ik nog maar even goed van ;).

Leefse!

Renske

Renske en Sem
Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle verplichte velden zijn gemarkeerd

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.