Mango-pompoen spread, suikervrij!

Ik had weer eens zin om een beleg-recept te laten zien! Ik vind het altijd erg leuk om eigen beleg voor mijn zoontje te maken. Zo liet ik je zien hoe ik een suikervrije aardbeienjam maakte, rozenbottelspread en andere belegsoorten. Vandaag laat ik je een groentespread zien, namelijk een spread van pompoen en mango!

1 portie van dit beleg levert slechts 20 kcal, 3 gram koolhydraten en 0 gram vet!

Ingrediënten voor ongeveer 150 ml spread:

  • 150 gram pompoen
  • 150 gram mango
  • 5 gram geleipoeder (ligt aan het merk dat je gebruikt)
  • 1 sinaasappel

Bewaaradvies:

Bewaar de spread in een goed, afgesloten potje in de koelkast. Dan is hij ongeveer een week houdbaar.

Bereidingswijze:

Eetse!

Renske
Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle verplichte velden zijn gemarkeerd

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.