Muesli-havermout pap met appel

Nu ik moeder ben (dat klinkt nog steeds gek), merk ik hoeveel tijd en energie dat kost! ‘s Ochtends mag ik blij zijn als ik om 12 uur aangekleed ben en heb gegeten. Bij de tijd dat ik dan mijn ontbijtje kan eten, heb ik  reuze honger! Dan valt dit ontbijtje heel goed, mede omdat het vullend genoeg is want tja, wie weet wanneer ik weer de tijd heb om even zelf wat te eten ;).

Ingrediënten:

  • 20 gram havermout
  • 20 gram muesli
  • 200 ml (halfvolle) melk
  • 1 appel
  • Kaneel


Bereidingswijze:

  1. Zet een pannetje op het vuur met de melk.
  2. Wanneer de melk kookt, zet het vuur laag en voeg al roerend de havermout en muesli toe.
  3. Snij de appel in stukjes en voeg toe, samen met een beetje kaneel, aan de melk en granen.
  4. Blijf roeren totdat het een mooie pap is geworden.

Dit ontbijt bevat 300 kcal en 5,6 gram vet waarvan 2,5 gram verzadigd vet. Ook bevat het 50 gram koolhydraten, 5 gram vezels en 11 gram eiwitten.

Eetse!

Renske

Schermafbeelding 2016-06-17 om 10.59.50
Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle verplichte velden zijn gemarkeerd

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.