[VIDEO] Zwangerschapsdiabetes – Tips en mijn ervaring!

Rond mijn 28ste week van mijn zwangerschap bleek dat ik zwangerschapsdiabetes had. Even schrikken, maar eigenlijk was dat helemaal niet nodig. Mijn glucose waardes waren met juiste voeding prima onder controle te houden. In deze video geef ik je de tips mee die ervoor zorgden dat mijn waardes goed bleven en laat ik je zien hoe ik mijn waardes meet. Wellicht heb jij net te horen gekregen dat je zwangerschapsdiabetes hebt. Dan is deze video ideaal voor jou om je wellicht wat gerust te stellen!

LET OP: LUISTER ALTIJD NAAR JE DIABETESVERPLEEGKUNDIGE, DIËTISTE, GYNAECOLOOG, VERLOSKUNDIGE! Dit is slechts mijn ervaring en iedereen is anders.

Kijkse!

Renske
Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Alle verplichte velden zijn gemarkeerd

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.